Head & Shoulders
Këtë botëror skuadrën e zemrës e zgjedh ti

Bli produktet Head & Shoulders ose Old Spice, ruaj kuponin fiskal dhe regjistrohu online për të fituar bluzën e skuadrës tënde të zemrës dhe shumë dhurata të tjera.

Pjesëmarrja në shorte ju jep mundësinë të fitoni edhe për 1 nga 8 abonimet një vjeçare IPKO TV apo 1 nga 3 televizorët 50 inç.

Të gjithë kuponat e regjistruar në fushatën promovuese duhet të ruhen për referenca të mëtejshme. Një kupon fiskal mund të regjistrohet vetëm një herë!

Periudha e fushatës promovuese: 19/04/2018 deri më 15/06/2018. Lexoni më shumë rreth Kushteve e Kritereve të lojës.